Jul og Nytår 2021 hos Slagter Jesper

 

 

Fjerkræ og stege til jul

 

Hos Slagter Jesper kan du bestille de smagfulde ænder, kalkuner og gæs til jul.

For bestilling send en mail til slagterjesper@gmail.com

 

 

 

Julefrokost

Se og bestil vores lækre gourmet julefrokost her 

Du vælger selv dine favoritretter, og vi sørger for at det er flot anrettet,lige til at sætte på julebordet.

Nytårsaften er en rigtig festaften.

 

Året skal sluttes af med manér, og maden spiller naturligvis en ganske stor rolle.

Dine forberedelser og din fest bliver lidt hyggeligere, når du kan slippe for plan-

lægning, indkøb og tilberedning af nytårsmiddagen. Du kan i stedet for koncen-

trere dig om at nyde årets sidste aften. Vi har kreeret en fantastisk menu specielt

til nytårsaften – og du og dine gæster får gennem de mange smagsoplevelser en

tydelig fornemmelse af, at menuen er udført af fagfolk. Intet er overladt til tilfæl-

dighederne, når vi skal fremtrylle det bedste til dig på denne festaften.

 

Se og bestil vores 4 retters Nytårsmenu 2021 her

 

Starter

Røget krondyr m/sprøde salater, hindbærvinaigrette, syltede nødder,

brombær & granatæble.

 

En dejlig starter hvor smagsløgene allerede fra begyndelsen af menuen kom-

mer på arbejde. Inderlåret fra krondyret er modnet og derefter saltet og røget.

En fantastisk og intens smag af salt, røg og vildt. Tilbehøret giver det røgede

kød en fuldendthed. De sprøde salater tilfører et knasende element, vinaigret-
ten, brombær og granatæble giver et syrligt touch, og det søde kommer fra de

syltede nødder. En smagfuld start på en fantastisk aften.

 

 

Forret

Pighvar fumét m/maltcrumble, trøffelravioli, estragonolie, frisée & urter

 

Aftenen er godt i gang og med denne forret fortsætter den delikate stil fra

starteren. En dejlig skummende fiskesuppe lavet af pighvar. Dertil en lækker

ravioli med trøffel, hvor smagen giver et spændende pift til retten. Malt-

crumblen tilfører lidt sprødhed, og estragonolien giver en spændende aroma

til suppen, og så giver den en herlig farve. En forrygende og indbydende for-

ret med en perfekt afstemt smag.

 

 

Hovedret

Rosastegt oksemørbrad og confiteret vagtellår m/sellericreme, dehydreret

gulerod, stegte kejserhatte & grønkål samt fermenteret pebersauce og kar-

toffeltærte.

 

Så er vi kommet til hovedretten – og her skal det naturligvis kunne smages,

at menuen kommer fra slagteren. Kødet er af bedste kvalitet, og saucen har

vi kræset lidt ekstra om. Nytårsaften skal der oksemørbrad på menuen, og

den bliver her serveret med en smagfuld og kraftig pebersauce. Hovedretten
byder desuden på et confiteret vagtellår, der som modspil til oksemørbraden

har en mild og delikat smag. Den dehydrerede gulerod, de stegte kejserhatte

og grønkål fuldender smagen og synsoplevelsen i hovedretten sammen med

den sprøde kartoffeltærte og den lækre sellericreme.

 

 

Dessert

Hindbærdrøm

 

En nytårsmenu skal afsluttes med en dessert, der er lidt ud over det sædvan-

lige. Denne drøm af en dessert består af en grov bund af kransekage smurt

og toppet med dolce creme. De luftige toppe af hindbær- og citronmousse

giver desserten en dejlig friskhed, og kiks- og karamelkugler et herligt knas.

De mørke chokoladebrud tilfører en passende portion bitterhed samt dybde

til den søde kage.

 

 

- Tilvalg -

 

Appetizer

30g Caviar med fuldfed creme fraiche, rødløg og blinis.

2-3 pers. kr. 325,00

 

 

Natmadskit/Dagen derpå Brunch-kit

Til natmad tilbydes slagterens signaturprodukter. Nemlig det bedste inden

for leverpostej, spegepølse, snackpølser og rullepølse. Dertil krydderfedt og

syltesager. 4-6 personer kr. 269,00

 

 

Se og bestil vores 4 retters Nytårsmenu 2021 her